Ελληνικά | English
design element
category photo

Το κοσμηματοπωλείο Πενθερουδάκης, χρόνια τώρα είναι το συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας, του καλού γούστου. Ζούμε με πάθος για το πρωτότυπο, την απλότητα, το στυλ.

Κατασκευάζουμε κοσμήματα κλασσικά ή μοντέρνα, με σκοπό να φοριούνται κάθε ώρα, να αρέσουν, να κάνουν τη γυναίκα να νιώθει χαρούμενη.
Από την αρχή της ενασχόλησης μας με το κόσμημα το 1948, τοποθετηθήκαμε στην αγορά με ενα βαθύ συλλογισμό, με μια ανεξάντλητη δραστηριότητα, με ενα υψηλό επίπεδο τεχνικής και μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τους αγοραστές, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, στη διαφοροποίηση, στην αμοιβαιότητα, αυτές είναι και οι αρχές όλων μας.

Η υψηλή κοσμηματοποιία αντανακλάται στον τρόπο επεξεργασίας του χρυσού σε όλους τους χρωματισμούς του, στο δέσιμο, στη λάμψη, στην ποιότητα και στην πιστοποίηση των πολύτιμων λίθων, στην απλή κομψότητα των σχεδίων, στη διακριτικότητα τους.
Μετά απο εξήντα χρόνια δράσης, με τις γενεές να αλλάζουν, στο κοσμηματοπωλείο Πενθερουδάκης με μια σειρά απο νέες συλλογές κοσμημάτων, ανανεώνουμε την παρουσία μας, που ιστορικά χαρακτηρίζεται απο μια σταθερή διάρκεια εμπιστοσύνης και ήθους, γεμάτη απο φωτεινά χρώματα και ιδιαίτερες φόρμες, μια στυλιστική ταυτότητα που μεταφέρει μηνύματα, που συνυπάρχει με τις αλλαγές των εποχών και της μόδας.

design element